Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak is de archiefexpert
van tal van financiële instellingen.

In de financiële sector gaan heel wat vertrouwelijke documenten om. Dit gaat vaak gepaard met strikt wettelijke reglementeringen. Omdat Merak 100% zekerheid biedt, is het uitgegroeid tot de geprefereerde partner van verschillende vooraanstaande financiële instellingen.

Merak biedt een oplossing voor:

  • plaatsgebrek door het grote volume aan dossiers
  • beschikbaarheid op afstand
  • onmiddellijke en permanente toegankelijkheid
  • wettelijke bewaartermijnen van contracten

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Perfecte bewaaromstandigheden:
Onze geautomatiseerde systemen garanderen het perfecte klimaat in onze archiefruimtes. Onze luchtfilters verwijderen stofdeeltjes tot een halve micron. En onze verlichting bevat amper uv-straling. Ook de luchtvochtigheid en de temperatuur staan onder permanent toezicht.

100% confidentialiteit:
Uw informatiedragers zitten in anonieme verpakkingen met een streepjescode. Alleen de computer weet waar ze zijn. Ook het transport van uw gegevens gebeurt in discrete wagens die hun traject continu naar de centrale dispatching doorseinen.

Flexibele service:
De goede werkverdeling bij Merak garandeert steeds voldoende vakmensen voor kortstondige, belangrijke archiefverrichtingen. Uw documenten en archieven worden door Meraks eigen koerierdienst geleverd. Waar en wanneer u dit verlangt. 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Zo verzekeren we ook in noodsituaties een maximale continuïteit. En bent u 100% zeker van de teruggave van uw archief.

Archiveren barcode

Ontdek onze diensten

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.