Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Ontdek onze diensten

Kies uw sector

Waarom voor Merak kiezen?

Uw documenten worden 100% anoniem bewaard.

Bij Merak is uw informatie in goede handen. Onze archiefdozen en -koffers vermelden geen firmanaam, afdeling of inhoud, maar worden gelabeld met een slim barcodesysteem. Zo kunnen we uw documenten helemaal anoniem bewaren - én vinden we ze altijd meteen terug.

Barcode archief

U kiest zelf welke documenten u archiveert - en wanneer u ze weer opvraagt.

Merak staat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 klaar om te helpen met het archiveren van uw papieren en digitale documenten. U kiest welke documenten u wil archiveren en onze medewerkers komen ze samen met u inpakken én klasseren in onze professionele archiefdozen. Die bewaren we zo lang als u wil in onze streng beveiligde opslagruimtes. En heeft u uw documenten toch terug nodig? Dan kan u ze komen inkijken in één van onze leeskamers, of brengt onze gespecialiseerde koerierdienst ze in geen tijd tot bij u.

Archiefbeheer

Uw archief is beschermd tegen brand, waterschade, diefstal en meer.

Merak bewaart uw documenten, servertapes en andere informatiedragers in speciaal ontwikkelde archiefdozen en -koffers. Onze opslagruimtes voor uw papieren archief zijn beveiligd tegen brand, diefstal, ongedierte en water. En om de veiligheid van uw digitale archief te garanderen, is er onze e-bunker. Die fungeert als een Kooi van Faraday voor uw archief en beschermt uw back-ups, broncodes en andere digitale gegevens tegen elektrostatische en magnetische stralingen. Bovendien kunnen we uw archief zelf digitaliseren en het bewaren in onze safe cloud, waar het helemaal veilig is voor hackers en andere potentiële gevaren.

Veilig archiveren

U krijgt altijd een archiefoplossing op maat.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie helpt Merak u de beste oplossing te vinden voor uw archief. Hulp nodig om uw overvolle archiefkasten weer netjes en overzichtelijk te krijgen? Of om een deel van uw archief te digitaliseren? Merak maakt in no time een inschatting van uw behoeften en biedt u een pasklare oplossing aan - inclusief transparante prijsofferte.

Archiefexpert

U kan rekenen op ISO-gecertificeerde diensten.

De veiligheid van uw informatie is onze topprioriteit. Daarom bewaart Merak uw papieren en digitale documenten, medische stalen, broncodes en meer volgens de officiële normen. Merak is houder van het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagementsystemen en ISO 27001 voor informatiebeveiliging. Bovendien is archiveren bij Merak groen en milieuvriendelijk archiveren, want met ons ISO 14001-certificaat voor milieumanagement doen we er alles aan om de veiligheid van uw documenten te garanderen, zonder het milieu te benadelen.

ISO certicifaat

U werkt met een betrouwbare archiveringspartner.

Merak archiveert uw documenten veilig, discreet en overzichtelijk. We bewaren uw archief volledig anoniem, en beschermen het van alle invloeden van buitenaf met strikte veiligheidsprocedures. Uw digitaal archief en de documenten in onze safe cloud worden voorzien van een veilige encryptie, zodat enkel u toegang heeft. En wil u uw documenten toch terug inkijken? Dan biedt Merak u alle nodige tools aan voor een beveiligd en overzichtelijk archiefbeheer.

Betrouwbaar archiveren
Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.