Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

We slaan uw digitale documenten op in onze SafeCloud zodat u ze eenvoudig online kan beheren

Zou het niet handig zijn als u uw bedrijfsdocumenten en -dossiers altijd bij de hand had? Door uw online back-ups in de veilige, ISO-gecertificeerde SafeCloud van Merak te archiveren, stelt u uw hele digitale archief permanent online beschikbaar. Dankzij de handige zoekfunctie kan u bovendien eenvoudig uw documenten in de cloud doorzoeken, zelfs op inhoud. En dat alles terwijl uw originele documenten veilig volgens alle wetten en normen blijven opgeslagen.

De Merak SafeCloud: gebruiksvriendelijk en 100% betrouwbaar online archiveren.

De Merak SafeCloud: gebruiksvriendelijk en 100% betrouwbaar online archiveren.

Flexibele online opslag
Met Merak Archive Online (MAO) houdt u uw online archief wanneer u maar wil en van overal up-to-date. U kan snel een digitale kopie van uw documenten in onze cloud opslaan. Bovendien blijven uw online back-ups staan zo lang u maar wil: uw gegevens worden nooit gewist, tenzij u er uitdrukkelijk om vraagt.

Bewaring volgens de norm
Merak Archive Online voorziet elk online opgeslagen document van een eigen hash code. Dat is een unieke combinatie van letters en cijfers. Met deze code kan u aan de bevoegde instanties aantonen dat uw digitale documenten volgens de regels bewaard worden in een veilige online omgeving.

Beveiligde communicatie
Merak gaat ver om ook online uw veiligheid te garanderen. De communicatie van gegevens is even beveiligd als bij internetbankieren. Zo kan u uw transacties enkel bevestigen met een specifieke persoonlijke code. Bovendien gaat elke letter die u uitwisselt via Merak Archive Online in versleutelde vorm over het internet.

Merak Archive Online: voor een overzichtelijk beheer van uw digitaal én fysiek archief.

Flexibele opvraging
Altijd toegang hebben tot uw volledige online archief is erg handig. Maar heeft u toch uw fysieke documenten weer nodig? Dan kan u ook die snel en eenvoudig weer opvragen. Het online archief van Merak legt automatisch een link tussen de originele en de digitale versie van uw bedrijfsdocumenten en -dossiers. Zo roept u de informatie in uw online back-ups extra gemakkelijk op. Met slechts één druk op de knop brengt een koerier het originele document op het afgesproken tijdstip tot bij u op kantoor. Zo combineert u de flexibiliteit van online cloud storage moeiteloos met de authenticiteit van uw papieren archief.

Merak Archive Online: voor een overzichtelijk beheer van uw digitaal én fysiek archief
Bij Merak geniet u van de meest complete dienstverlening.

Bij Merak geniet u van de meest complete dienstverlening.

Strikte online toegangscontrole
Online archiveren bij Merak is flexibel, maar de toegang tot uw digitale archief en online back-ups in onze cloud is strikt beveiligd. U bepaalt zelf wie u toegang geeft tot welke bestanden. Zo schermt u belangrijke of vertrouwelijke informatie effectief af voor onbevoegden. Bovendien registreert het Merak-veiligheidssysteem elke beweging in uw digitaal archief. U weet dus perfect wie wanneer welke bestanden online raadpleegt. Als u dat wenst, bezorgt Merak u zelfs overzichtelijke statistieken.

Integratie met uw eigen bedrijfssoftware
Merak Archive Online is erg gemakkelijk te integreren met uw eigen software. Zo gemakkelijk zelfs, dat het zal lijken alsof de online archiefmodule al van in het begin deel uitmaakt van uw softwarepakket. Bovendien hoeft u ook uw werkwijze, gewoonten of procedures niet aan te passen. Benieuwd naar wat onze digitale archiveringssoftware voor uw bedrijf kan betekenen? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Snelle en flexibele raadpleging Snelle en flexibele raadpleging

100% veilige fysieke en digitale archivering 100% veilige fysieke en digitale archivering

Gebruiksvriendelijk beheer Gebruiksvriendelijk beheer

Bewaring volgens wetten en normen Bewaring volgens wetten en normen

Kies uw sector

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.