CERTIFIED

ISO 27001

De internationale norm voor informatiebeveiliging

Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

Okay Uitlichten en optimaliseren van processen

Okay Optimale beschikbaarheid van uw informatie

Okay Bewezen integriteit

Okay Gegarandeerde vetrouwelijkheid

ISO 27001 is met een groene stift door iemand op een houten ondergrond geschreven

Veiligheidsnorm voor uw informatie

Uw archief bevat waarschijnlijk ook confidentiële informatie. Daarom hanteert Merak strikte veiligheidsmaatregelen voor uw documenten en uw digitale data. Ze worden bewaard in anonieme dozen en koffers. De dozen worden verspreid over verschillende archiefopslagruimtes om aan risicospreiding te doen.
Uw LTO en andere digitale dragers worden bewaard in een ondergrondse e-bunker die voorkomt dat schadelijke elektromagnetische golven, veroorzaakt door een blikseminslag, e-bom of zonnestorm, uw informatiedragers verstoren.
Voor de beveiliging van onze digitale omgeving staat een heel team van IT-security klaar. Jaarlijks wordt er getest hoe goed we beschermd zijn tegen hacking. Onze systemen bieden dan ook de hoogste beveiliging.


Andere certificaten

CERTIFIED

GDP

CERTIFIED

ISO/IEC 27001

CERTIFIED

ISO 14001

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten