Sociale documenten

Het bijhouden van een personeelsregister is in veel landen verplicht, omdat het belangrijk is voor zowel werkgevers als werknemers. Het personeelsregister biedt een overzicht van alle werknemers die in dienst zijn bij een bedrijf, waardoor het gemakkelijk is om bij te houden wie er op elk moment aanwezig is en wie er afwezig is.

Het register bevat gevoelige informatie en daarom is het van groot belang dat deze informatie op een veilige en vertrouwelijke manier wordt bewaard. Het is daarom ook verplicht om het speciaal personeelsregister gedurende een bepaalde periode te bewaren. Deze verplichte bewaartermijn is vastgelegd in de wet en heeft als doel om de privacy van de werknemers te beschermen en om werkgevers te kunnen controleren op de naleving van de wetgeving.

De individuele rekening is een belangrijk document dat door veel bedrijven en organisaties wordt gebruikt om de financiële transacties van individuele klanten bij te houden voor audits en andere financiële controles. De bewaartermijn voor individuele rekeningen is vastgelegd in de wetgeving en kan variëren afhankelijk van het land en de sector waarin het bedrijf actief is.

Een voorzittershamer en een weegschaal op een bureau
Ontvang de wettelijke bewaartermijnen in uw mailbox
Laat uw gegevens achter, en ontvang de brochure met alle wettelijke bewaartermijnen in uw mailbox.

Arrow Het document wordt direct naar uw e-mailadres verstuurd

Een antwoord op een andere vraag?

Stel ons uw vraag

+32 (0)15 28 40 60

Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00

Vrouw die aan het bellen is achter een bureau
Service

Wij bieden steeds een servicepakket op maat

Service

Bij Merak is uw confidentiële informatie volledig anoniem

Service

De ideale partner voor vertrouwelijke opslag