Vastgoedmakelaars - syndici

Vastgoedmakelaars-syndici zijn verantwoordelijk voor het beheer van vastgoed van eigenaren en huurders. Dit betekent dat zij belangrijke documenten en informatie moeten bewaren om hun verantwoordelijkheden te kunnen nakomen.

Deze documenten zijn vaak ook nodig om geschillen op te lossen of om bewijs te leveren van naleving van wet- en regelgeving.

Vastgoedmakelaars-syndici moeten zich houden aan verschillende wetten en regels die van toepassing zijn op hun vakgebied, zoals de Wet op de mede-eigendom en de Wet Breyne. Door documenten gedurende een bepaalde periode te bewaren, kunnen vastgoedmakelaars-syndici bewijs leveren van hun naleving van deze wetten en regels.

Al met al is de verplichte bewaartermijn van documenten van vastgoedmakelaars-syndici van vitaal belang om ervoor te zorgen dat zij hun verantwoordelijkheden kunnen nakomen, voldoen aan wet- en regelgeving en hun bedrijfsvoering verbeteren. Het niet naleven van deze bewaartermijn kan leiden tot juridische gevolgen en kan negatieve gevolgen hebben voor de reputatie van de vastgoedmakelaar-syndicus.

Een voorzittershamer en een weegschaal op een bureau
Ontvang de wettelijke bewaartermijnen in uw mailbox
Laat uw gegevens achter, en ontvang de brochure met alle wettelijke bewaartermijnen in uw mailbox.

Arrow Het document wordt direct naar uw e-mailaders verstuurd

Een antwoord op een andere vraag?

Stel ons uw vraag

+32 (0)15 28 40 60

Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00

Vrouw die aan het bellen is achter een bureau
Service

Wij bieden steeds een servicepakket op maat

Service

Bij Merak is uw confidentiële informatie volledig anoniem

Service

De ideale partner voor vertrouwelijke opslag