Facility management

Merak faciliteert uw informatiemanagement.

Als het om archivering gaat, heeft facility management heel eigen noden door de vele contracten en veiligheidsvoorschriften. Bij het archiefbeheer van Merak staan veiligheid, zekerheid en traceerbaarheid voorop. Daarbij houden we rekening met de specifieke noden van elke informatiedrager, of het nu om papieren archieven of digitale opslag gaat.

Merak helpt u graag met:

Okay Een optimaal beveiligde en geconditioneerde opslagruimte

Okay Het 24/7 ter beschikking stellen van uw data en goederen

Okay Een snelle en vlekkeloze service

Okay Professionele software voor uw inventaris

Drie ruitenwassers vastgebonden aan een hoog gebouw met grote ramen
Opgestapelde Merak archiefdozen vormen een muur

Merak biedt u een totale dienstverlening

Digitaliseren van contractuele communicatie:

Merak digitaliseert al uw enkel- of dubbelzijdige documenten (van boeken tot facturen) in alle formaten, van een visitekaartje tot een bouwplan op A0-formaat. De gedigitaliseerde documenten kunnen karakterherkenning bevatten in 100 talen (OCR/ICR). Om de bestandgrootte te beperken, zijn er ook compressiemogelijkheden voorzien.


Professionele software:

Met het digitale archief, Merak Archive Online (MAO) raadpleegt u uw archief via de beveiligde internetverbindingen. Merak host voor u beelden en indexen en stelt ze ter beschikking op de streng beveiligde webserver. Dankzij de slimme inhoudsopgave en zoekfunctie krijgt u de opgevraagde documenten meteen op uw scherm.


Bewaren van originele documenten:

Merak bewaart zowel uw papieren als digitale gegevens in de beste omstandigheden. De papieren originelen liggen in de kluis voor vertrouwelijke documenten. En de scans worden bewaard in de e-bunker, waar ze veilig zijn voor elektromagnetische straling en andere gevaren. Enkel u bepaalt wie ze mag raadplegen.


Gecertificeerde aanpak:

Merak biedt de grootste veiligheidsgaranties voor uw gegevens. De frequente audits en de strenge ISO 27001-normering vormen de garantie dat Merak uw gegevens altijd correct en veilig behandelt, met 0% foutenmarge. U ontvangt ook een gedetailleerde rapportering met traceerbaarheid van elke handeling in uw archief.

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten