Publieke sector

Merak beheert uw overheidsarchief efficiënter dan ooit

Als overheidsorganisatie wordt u ongetwijfeld geconfronteerd met de druk om uw informatie op een efficiëntere manier te beheren en zo uw werkingskosten te drukken. Merak kan u daarbij helpen. Wij bewaren uw papieren en digitale documenten 100% veilig, en bieden een gespecialiseerde allround dienstverlening die uw werknemers heel wat werk uit handen neemt.

Merak helpt u graag met:

Okay het extern bewaren van informatiedragers

Okay databeheer volgens de vereiste wetgeving zodat compliancy gegarandeerd wordt

Okay het beschermen tegen verlies van bedrijfsgegevens

Okay onmiddellijke en veilige consulteerbaarheid van uw data, online en offline

De vlag van België, Vlaanderen, Wallonië en het Brussels gewest
Opgestapelde Merak archiefdozen vormen een muur

Merak biedt u een totale dienstverlening

Gegarandeerde informatieveiligheid:

Bij Merak zijn uw documenten en informatie 100% veilig. Geen enkele medewerker heeft alle sleutels in handen om de inhoud van uw archiefdozen op te vragen en ze op te sporen. Bovendien is de toegang tot onze archiefruimtes strikt beperkt én sterk beveiligd.


Sluitende procedures:

Een anoniem streepjescodesysteem registreert elke controlescan en onthoudt de precieze locatie van uw materiaal. Zo zijn uw gegevens permanent traceerbaar. En omdat u zelf bepaalt wie er toegang krijgt tot uw gegevens, blijft alles uit handen van onbevoegden.


Professionele archiefvernietiging:

Heeft u uw documenten niet meer nodig of is de wettelijke bewaartermijn bereikt? Merak staat niet enkel in voor de veilige bewaring van uw documenten, maar ook voor de professionele, definitieve en 100% betrouwbare vernietiging van uw papieren archief. Zo bent u zeker dat niemand achteraf misbruik kan maken van uw vertrouwelijke gegevens.


Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten