Retail

Archivering bij Merak vermindert de werkdruk op uw personeel.

De veelheid aan leveranciers en klanten zorgt in de retailsector voor een overvloed aan informatiegegevens. Merak helpt u om al uw informatie samen te brengen en praktisch op te slaan. Zo vermindert u de werkdruk op uw personeel en kunt u uw archiefgegevens beter gebruiken.

Merak helpt u graag met:

Okay Het slim verwerken van uw gegevens

Okay Een oplossing voor plaatsgebrek

Okay Een handig overzicht van de wettelijke bewaartermijnen voor documenten

Okay Aandacht voor uw klantengegevens

Een close-up van een vitrine van een kledingwinkel met die zomers geklede paspoppen
Opgestapelde Merak archiefdozen vormen een muur

Merak biedt u een totale dienstverlening

Digitalisering van uw archief:

Merak digitaliseert al uw enkel- of dubbelzijdige documenten (van boeken tot facturen) in alle formaten. De gedigitaliseerde documenten kunnen in kleur of zwart-wit bewaard worden, met of zonder karakterherkenning in 100 talen (OCR/ICR). Om de bestandgrootte te beperken, zijn er ook compressiemogelijkheden voorzien.


Bewaring van uw originele en digitale gegevens:

Merak bewaart zowel uw papieren als digitale gegevens in de beste omstandigheden. De papieren originelen liggen in de kluis voor vertrouwelijke documenten. En de scans worden bewaard in de e-bunker, waar ze veilig zijn voor elektromagnetische straling en andere gevaren. Enkel u bepaalt wie ze mag raadplegen.


Flexibele service:

De goede werkverdeling bij Merak is optimaal afgestemd op uw workflow en garandeert steeds voldoende vakmensen voor kortstondige, belangrijke handelingen voor uw archiefbeheer. Uw documenten en archieven worden door onze eigen koerierdienst geleverd. Waar en wanneer u dat wenst. 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Zo verzekeren we ook in noodsituaties een maximale continuïteit.


Gecertificeerde aanpak:

Opdrachtgevers verdienen volgens Merak de grootste veiligheidsgaranties voor hun gegevens. Een gegarandeerd veilige bewaring van elk archief vormt dan ook de kern van het ‘Merak-DNA’. De frequente audits en de strenge ISO 27001-normering vormen de garantie dat Merak uw gegevens altijd correct en veilig behandelt, met 0% foutenmarge. U ontvangt ook een gedetailleerde rapportering met traceerbaarheid van elke handeling in uw archief.

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten